Akoestisch behang

Heb jij een lastige kale muur binnen je bedrijf waar je je geen raad mee weet? Wil jij erg graag een muurtekening van ons maar heb jij een muur die niet aan onze voorwaarden voldoet? Kies dan voor onze ontwerpen op Akoestisch behang.

 

 


Wat is akoestisch behang?

Akoestisch behang of geluiddempend behang is een multifunctioneel behang dat bestaat uit het materiaal MultiTexPro. Het is een 3-laags materiaal met een toplaag van textiel, en een egaliserende tussen- en eindlaag. Het materiaal plak je eenvoudig en naadloos op de wand.

Met akoestisch behang is een muurtekening tóch mogelijk

Het akoestische behang is een perfect alternatief voor een muurtekening aangezien het op geen manier afdoet aan de kwaliteit en scherpte van onze ontwerpen. Het akoestisch behang wordt namelijk op maat gemaakt en past daardoor altijd perfect op de muur. Ook als je een zeer grove muur hebt waarop het niet mogelijk is om een muurtekening te zetten is dit de beste optie.

Wat zijn de voordelen van geluiddempend behang?

Het behang heeft meerdere functies want naast het verbeteren van de akoestiek, zorgt het ook voor een egale en geïsoleerde muur. Het materiaal absorbeert geluidsgolven wat zorgt voor een betere akoestiek. Daarnaast zorgt het ervoor dat het in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter de kou. Ook is het materiaal egaliserend aangezien het oneffenheden tot 4 mm egaliseert. Het akoestisch behang is vrijwel geschikt voor alle ondergronden en is daarom perfect voor ruimtes met een moeilijke muurstructuur.

Bedrijfs- en muurtekeningen op behang

Net als bij een muurtekening zijn de mogelijkheden voor een ontwerp op akoestisch behang eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een mooie grote stadstekening met jouw bedrijf uitgelicht, jouw bedrijfsconcept of de productie van een van jullie producten/diensten. Qua afmetingen heeft u keuze uit een minimale afmeting van 20x20 cm tot een maximale grootte van 290x1200 cm.

Laten we aan de slag gaan!

Vraag nu een offerte aan voor een akoestisch behang. Samen met jou zorgen wij voor een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en jullie kernwaarden duidelijk weergeeft op een moderne en grafische manier.