Over By Diane


 

Sinds april 2015 is ByDiane een feit. Ondertussen honderden muurtekeningen verder blijft het een grote kick om steeds weer iets heel hips en nieuws neer te zetten en daar mensen blij mee te maken. Écht waar.. Elke week voelen wij ons gezegend dat we van onze hobby ons werk hebben kunnen maken.

De ene keer een opdrachtgever die al precies weet wat hij of zij wil, de andere keer mogen wij onze fantasie en creativiteit er volledig op los laten gaan.  

 

Wij hebben sinds januari 2020 samen dit bedrijf, wat wel alleen Diane's naam draagt.

Diane: " Al 5 jaar ben ik muurtekenares en al vanaf de eerste muurtekening zette ik By Diane eronder. En hoe creatief ik mezelf ook kan noemen; ik kon geen betere naam verzinnen ;)" 

Inmiddels zijn we er content mee en willen we de naam ook gewoon zo houden. 

 

Nathan werkt 40 uur per week op kantoor. Hij maakt de ontwerpen, heeft het mailcontact en maakt posters en wallpapers.

Diane werkt 3 dagen per week op locatie als muurtekenares en helpt mee met ontwerpen. 

 

We werken dus écht samen, maar "zitten" niet samen op kantoor. Dat is ideaal voor ons, omdat we buiten compagnons ook een stel zijn. 

 

We hebben echt een weg moeten vinden waarin 'het samenwerken' werkt.

Maar buiten het feit dat we zo verschillend zijn hebben we beide grote karaktereigenschappen die ervoor hebben gezorgd dat we nu samen in een fijn team zitten: 

doorzettingsvermogen, harde werkers en vooral positief ingesteld! Beide toekomstdenkers... Maar niet non-stop of in slechte zin. Elke dag is namelijk een dag om er iets moois van te maken :) 

 

Volg ons op Instagram en zie ons dagelijks werk of kijk nog even rond op onze website! 

 

Groet,

Nathan & Diane