Muurtekening slaapkamer


Droom weg bij je favoriete stad of vakantiebestemming met een muurtekening in je slaapkamer. Creëer een mooi contrast in de slaapkamer door te kiezen voor een stadsplattegrond met gebouwen die voor jou verbonden zijn aan speciale herinneringen of mooie momenten. Ook kan je kiezen voor een skyline van jouw favoriete stad met de meest historische gebouwen. Deze staat bijvoorbeeld erg mooi in de breedte boven het hoofdeinde van het bed of juist op de muur tegenover. Kijk voor meer inspiratie en onze eerder gemaakte stadsplattegronden en skylines op onze Instagram.

Muurtekening kinderkamer
Muurtekening woonkamer
Muurtekening / Muurschildering kinderkamer
Muurtekening / Muurschildering kinderkamer
Muurtekening / Muurschildering kinderkamer
Muurtekening woonkamer
Muurschildering laten maken
Muurtekening / muurschildering kinderkamer
Muurtekening woonkamer
Muurtekening / Muurschildering kinderkamer
Muurschildering babykamer
Muurschildering laten maken
Muurtekening keuken
Muurtekening / muurschildering kinderkamer
Muurtekening / Muurschildering kinderkamer


Droom weg met een muurtekening in de slaapkamer

Het is waarschijnlijk de meest persoonlijke ruimte in jouw huis; de slaapkamer. In deze kamer breng je ongeveer 1/3e van je tijd door. Je komt er voor je nachtrust en ontspanning dus is het prettig als het dit ook uitstraalt. Daarom is het erg belangrijk hoe je deze ruimte inricht. Muren zijn van grote invloed op de sfeer van een kamer. Ga je voor licht of juist donker? Er valt tegenwoordig veel te kiezen op het gebied van inrichting en decoratie. Juist bij zoiets persoonlijks als een slaapkamer is het fijn als je een unieke touch toe kan voegen aan je inrichting.

 

Een muurtekening is de perfecte manier om iets persoonlijks toe te voegen aan je slaapkamer. Wij ontwerpen deze namelijk speciaal voor jou op maat en nemen jou ook mee in het ontwerpproces.

Kleuren op de wand

Liever een wat warmere en zachtere sfeer creëren in de slaapkamer? Kies dan juist voor een minimalistisch zacht ontwerp in combinatie met bijv. pastelkleuren of mooie aardetinten. Wij zorgen voor een ontwerp dat perfect aansluit op jouw wensen en de kleuren van jouw slaapkamerinterieur.

Kleine wandversiering in de slaapkamer

Gaat je voorkeur uit naar een kleinere persoonlijke touch aan de muur? Kies dan voor een van onze mooie posters in zwarte lijst. Wij hebben een ruim assortiment aan stadsposters, skylines of losse gebouwen die goed met elkaar te combineren zijn en een mooie toevoeging zijn aan het interieur in jouw slaapkamer.

 

Fleur ook de kamer van je kleine op met een leuke muurtekening of wandtekening in de slaapkamer. Wij hebben een groot assortiment aan muurdecoratie voor zowel baby- als kinderkamers. Alle wandversieringen voor de slaapkamer (en verkrijgbare kleuren en afmeting) zijn te vinden in onze webshop.