Muurtekening woonkamer


Heb jij al een idee welke muurtekening in de woonkamer je graag zou willen? Wij passen onze muurtekeningen graag aan op jouw interieur en blijven daarbij toch bij onze eigen tekenstijl. Zo hebben we een match! Wij nemen je mee in het ontwerpproces door je eerst een proefontwerp te laten zien. Aan de hand van dit ontwerp kan jij nog de nodige aanpassingen aan ons doorgeven zodat we samen tot een muurtekening komen dat perfect bij jou en je wensen past.

Muurtekening woonkamer
Muurtekening kinderkamer
Muurtekening woonkamer
Muurtekening woonkamer
Muurschildering laten maken
Muurschildering laten maken
Muurtekening woonkamer
Muurschildering laten maken
Muurschildering laten maken
Muurtekening / muurschildering kinderkamer
Muurtekening woonkamer
Muurtekening / muurschildering laten maken
Muurtekening woonkamer
Muurtekening woonkamer
Muurschildering babykamer
Muurschildering laten maken
Muurtekening keuken
Muurtekening keuken
Muurtekening woonkamer
Muurschildering laten maken
Muurschildering laten maken


Versier je woonkamer met een muurtekening

Je woonkamer is het warme hart binnen jouw huis. Je brengt een groot gedeelte van je tijd met vrienden en familie door in je woonkamer en het is dan ook belangrijk dat hier een fijne en gezellige sfeer hangt. De manier waarop jij je interieur inricht, heeft invloed op de sfeer in je huis en hoe jij je voelt. Jij hebt een eigen smaak, eigen ideeën en richt zelf jouw huis in. Je interieur is een weerspiegeling van jouw unieke smaak. Met meubels kan je al een heel eind komen, maar muren zijn van net zo’n grote invloed op de sfeer. Een muurtekening is een perfecte manier om je interieur dé unieke touch te geven. Wandtekeningen worden door ons namelijk persoonlijk en op jouw wensen ontworpen. Hierdoor heb jij straks iets in je huis hebt wat niemand anders heeft. Liever een muurtekening in de keuken? Onze muurtekeningen worden persoonlijk voor jou en de gewenste ruimte ontworpen!

Ben jij klaar om je wand te decoreren?

Vraag dan een offerte aan en beschrijf hier kort wat je in gedachte hebt. Hierna zullen wij met je verder denken zodat we jouw ideeën en visie samen omzetten tot een mooi ontwerp en uiteindelijk tot een mooie muurtekening voor jouw woonkamer. Toch nog wat meer inspiratie nodig? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina. Hier zie je veel voorbeelden van ons werk en zie je wat de mogelijkheden zijn.

De plattegrond van je favoriete stad op de muur

Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een mooi contrast in je woonkamer in de vorm van een getekende stadsplattegrond met 6 gebouwen die voor jou verbonden zijn aan speciale herinneringen of mooie momenten. Daarnaast kan je kiezen voor een skyline van jouw favoriete stad met de meest historische gebouwen. Dit brede ontwerp staat bijvoorbeeld heel mooi in de breedte boven de bank in de woonkamer. Daarnaast is het mogelijk om je favoriete vakantie(bestemming) in illustraties uit te laten beelden. Onze muurtekeningen voor de huiskamer zijn ook erg leuk in combinatie met een gekleurde achtergrond of een gekleurde lambrisering.

 

Heb jij totaal iets anders in gedachte? Dat kan natuurlijk! Wij denken hierin graag met je mee. Heb je nog een klein plekje in je woonkamer dat iets mist? Kies dan voor een van onze vele stadsposters, skylines of gebouwen. Deze zijn te vinden in de shop!

Onze werkwijze

Spreekt onze stijl je aan? Neem contact met ons op! Vraag een offerte aan en geef vervolgens jouw ideeën en voorkeuren door. De prijs van een muurtekening hangt af van verschillende factoren, zoals de moeilijkheidsgraad van het ontwerp, het ontwerpen en het zetten van de tekening zelf. We kunnen dus pas een prijsindicatie geven nadat je een offerte hebt aangevraagd. Op basis van jouw persoonlijke wensen en afmetingen van de betreffende muur zorgen wij voor een eerste conceptontwerp. Samen komen we vervolgens tot een mooi definitief ontwerp. Op de dag van de muurtekening beginnen we met het uitmeten van het ontwerp op de muur, zodat we samen ook nog even naar de afmeting kunnen kijken. Daarna gaan we voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat er aan het einde van de dag een mooie nieuwe blikvanger bij jou op de muur staat. Is je interesse gewekt? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!